Izjava o zasebnosti

Vaše osebne podatke potrebujemo za korektno izpolnitev naročila. Obdržali jih bomo v arhivu naše vrtnarije in jih ne bomo posredovali tretjim osebam v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Ponudnik se obvezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Osebni podatki kupca se bodo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje potrditve naročila, računov, reklamacij) in posredovali dostavni službi za potrebe izpolnitve dostave naročenega blaga. Izključno s privolitvijo kupca, se podatki lahko uporabijo za pošiljanje informativnega gradiva. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretjim ali nepooblaščenim osebam.

Ob registraciji v spletno trgovino Flanca.si pridobi obiskovalec spletne strani uporabniško ime ter geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Z nakupom pa postane uporabnik kupec.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.